ti. touko 24th, 2022

Mille tahansa PC: n oheisyritykselle näyttää siltä, että jossain vaiheessa tai toisella monitori tulee yhdeksi sen tarjoamista tuotteista. Corsair on uusin Corsair Xeneon 32qhd165 monitorin kanssa.

Jo puolisen vuotta myynnissä ollut Corsairin ensimmäinen merkintä osoittaa, että se merkitsee liiketoimintaa ja odottaa olevansa merkittävä toimija vielä vuosien ajan. Mutta mikä Corsair Xeneon 32qhd165-pelimonitorin kanssa toimii ja mitä tarvitsee? Iso poika
Heti kättelyssä tajuaa, kuinka iso koko juttu on. En tarkoita vain näyttöä, joka tulee 32 tuumaa. Puhun myös jalustasta ja tukikohdasta sille. Näytön jalusta on kokonaan alumiinia ja vie melko merkittävän osan työpöytätilastasi. Sen koko ja käytetyt materiaalit, kuitenkin, se on yksi laadukkaampi näytön emäkset löydät markkinoilla kuluttamatta yli $1,000 USD.

Näyttö itsessään ei ole kovin suuri lukuun ottamatta odotettua paneelin kokoa. Bezels ovat mitä odottaa moderni pelaamista näyttö, ja sen paino on yllättävän kevyt yksinään. Sen perustaminen on melko yksinkertaista, koska pohja ja jalusta yhdistyvät yhdellä ruuvilla. Monitori liitetään sitten neljällä ruuvilla 100mm x 100mm kiinnitykseen, mikä tarkoittaa, kyllä, se on VESA-yhteensopiva kolmannen osapuolen kiinnikkeiden kanssa.

Teline on klipsit hyödyllinen kaapeli hallinta pitää kaiken kunnossa. Näytön yläosassa on kiinnitysalue Elgato-kiinnikkeelle kameraasi, valoasi tai mitä haluat. Vaikka itse mount on erillinen hankinta, Corsair pitää huolen siitä, että kaikki pysyy perheessä lisäosien avulla. Säätö viisas, voit sijoittaa näytön korkeus, kallistus ja kääntyvä parhaan katselukulmat riippuen asetukset. Satamia yllin kyllin
Yksi parhaista osista useimmissa huippuluokan monitoreissa, kuten Corsair Xeneon 32qhd165: ssä, on itse monitorissa olevien porttien suuri määrä. Xeneon sisältää kaksi HDMI 2.0-porttia, yhden DisplayPort 1.4: n, toisen DisplayPort 1.4 USB-C-tulon, yhden 5Gbps USB-C: n ylävirtaan, kaksi 5Gbps USB-A: n alavirtaan ja jopa 3.5 mm: n ääniliitännän langallisia kuulokkeita käyttäville. Kuten sanoin, se on paljon.

Se sanoi, että vuonna 2021 julkaistu näyttö, jossa ei ole HDMI 2.1: tä, on hieman pettymys. Monille, se ei ole niin iso juttu, koska käyttö DisplayPort, mutta muille, se voi olla paljon breaker. HDMI 2.0: n käyttäminen todellisen HDMI 2.1: n sijasta rajoittaa HDMI: n kautta kytkettyjen virkistystaajuuden vain 144hz: iin täyden 165Hz: n sijaan. Kestääkö suorituskyky?
Kun kytketty ja powered up, saat välittömän tunteen vaivaa, joka meni koko paketti.

Ensimmäinen, puhutaan näytön näyttö (OSD). Käyttämällä viisisuuntaista ohjainta näytön takana OSD tarjoaa helpon navigoinnin ja ymmärryksen kaikille käytettävissä oleville asetuksille. Värisäädöistä valmiiksi tehtyihin näyttötiloihin kaiken määrittäminen on melko yksinkertaista. Jos et halua käyttää OSD: tä kokoonpanoissa, voit myös käyttää Corsairin iCUE-ohjelmistoa säätöjen tekemiseen.

Näytön 1440p-resoluutio 32 tuuman näytön koossa tuo sen Kokonaispikselit tuumaa kohti (PPI) alle 100: n, mikä voi useimmissa tapauksissa olla kiusallista. Kuitenkin, xeneon, se ei ole niin suuri ongelma, koska kuinka hyvä värit näyttävät.

HDR ei ole paras, mutta se on silti vankka. Xeneonissa on VESA DisplayHDR 400, jonka huippukirkkaus on 440 Nittiä. Valitettavasti, kuitenkin, ei ole kykyä paikalliseen himmennys, joka rajoittaa HDR suorituskykyä melko vähän. Silti päälle kytkettynä pelit näyttävät paljon paremmilta kuin vapaalla.

Vasteajan osalta Corsair mainostaa 1ms MPRT: tä ja <3ms Gray-to-Gray: tä (GtG). Suurimmaksi osaksi testauksen aikana numerot olivat melko lähellä mainostettua. Ainoa asia on, että on olemassa näyttöjä, joissa on korkeampi virkistystaajuus, joka tarjoaa paremman GtG-vasteajan. Se on yksi niistä asioista, että merkitsen tämän olevan ensimmäinen julkaisu eikä mitään muuta.

Gaming wise, tämä on yksi parhaista all-around näytöt olen koskaan käyttänyt. Pelaamastani pelityypistä riippumatta Corsair Xeneon näyttää upealta. Nopeatempoinen pelejä kuten Rocket League hum yhdessä ei todellista latenssi puhua. Ja ympäristöpainotteisemmat pelit, kuten Red Dead Redemption 2, Forza Horizon 5 ja muut, näyttävät upeilta jopa ilman 4K-visuaaleja.

Niille, jotka haluavat käyttää konsoleita näytöllä, on sisäänrakennettu ”Konsolitila.”Tila downscales 4K tulo 1440p. se ei ole ominaisuus, johon menet usein, mutta se on mukava olla, jos sinun täytyy siirtää konsoli pois 4K TV jostain syystä.

Corsair Xeneon 32qhd165 arvostelutuomio
Ensimmäistä kertaa ladattavien näyttöjen markkinoille Corsair ponnisteli urhoollisesti Corsair Xeneon 32qhd165: llä. Jotkut asiat olisi voitu tehdä paremmin, kuten HDMI-portit ja HDR-toteutus. Asiat, jotka se tekee oikein, ovat kuitenkin merkittäviä. Build laatu on yksi parhaista tässä hintaluokassa, ja näyttö käsittelee jokaisen pelityylin voit heittää sitä. Tämä näyttö on merkki siitä, että Corsair tietää mitä tekee, ja se vain paranee, kun päivitetyt versiot näytöstä julkaistaan lähivuosina.

Vaikka alkuperäinen hinta $799.99 USD oli pitkä kysyä 1440p IPS näyttö, sen Uusi vähittäismyyntihinta $649.99 USD on paljon helpompi pilleri niellä. Jos haluat korkealaatuisen IPS-näytön, jolla on erinomainen pelisuoritus, Corsair Xeneon 32qhd165 ei voi mennä vikaan tällä hinnalla.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.