ti. touko 24th, 2022

Dying Light 2 Stay Human on ollut ulkona jo lähes kolme kuukautta, ja edellisestä päivityksestä on jo aikaa. Mutta nyt uusi peli Plus-tila on tulossa Dying Light 2: een osana päivitystä 1.3.0 27.huhtikuuta. Voit kuljettaa yli kaikki kyvyt ja laitteet tavallisesta pelistä ja kohdata haastavia vihollisia. Kaikki ei kuitenkaan kulje, jotta peli pysyisi suhteellisen tasapainoisena.

New Game + on tervetullut lisä peliin ja antaa pelaajille tekemistä, kun he vihdoin rullaavat krediittejä. Sen pitäisi myös olla hauska haaste, koska viholliset skaalautuvat tasollesi. Toivottavasti tämä tekee kohtaamisista vihollisten kanssa juuri niin hermoja raastavia kuin ne pelin alussa tuntuvat. Kaiken kaikkiaan se on hyvä lisä, mutta sellainen, joka tuli vähän myöhemmin kuin joukkue halusi. Vian korjaamisen piti olla etusijalla. Kuten tuottaja Julia Szynkaruk sanoo päivitysvideossa, ” [he] tarvitsivat pelin vakauttamista täysin.”

Lisää päivityksiä, haasteita ja korjauksia
Kaikkea ei kuitenkaan voi viedä Dying Light 2: n uuteen Game + – peliin. Tärkeimmät asiat, jotka jäävät jälkeen ovat Nightrunner työkalut. Joten sinun täytyy työskennellä tiesi takaisin saada varjoliitimen ja kourakoukku kuten ennen. Jollain tapaa tämä on hyvä asia, sillä nämä erät muuttavat täysin pelitapaa. Joten on mukava hyödyntää parkour mekaniikka jälleen kerran.

Uusi Game + – tila mahdollistaa myös tilastojen kasvattamisen entisestään. Löydätte vielä 30 estäjää, joiden avulla voitte lisätä terveyttänne ja kestävyyttänne. Se on pieni lisäys, mutta sellainen, joka varmasti auttaa, kun kovempaa sisältöä lopulta julkaistaan. Pelaajat, jotka rakastavat parkour haasteita ovat myös herkkua, koska uusia on tulossa. Pelaajat voivat nyt yrittää saavuttaa uusia platinamitaleja näissä kisoissa ja rikkoa uusia ennätyksiä. Kaiken tämän myötä peliin on tulossa myös lisää bugikorjauksia, mukaan lukien korjaus ikävään vikaan, joka aiheutti pelaajien juuttumisen äärettömään death loopiin. Täydellinen luettelo korjauksia pitäisi olla saatavilla pian, kun päivitys menee suorana 27. huhtikuuta. Jos ensimmäinen peli on jotain mennä, New Game + on vain ensimmäinen pitkä rivi sisältöä tulossa Dying Light 2.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.