ti. touko 24th, 2022

Elgato on jo vuosien ajan ollut erilaisten tuotteidensa kanssa pelin kaappausmarkkinoiden eturintamassa. Vanhan koulukunnan Capture HD-peliä edeltäneistä tehokkaista 4K60 s+: sta ja 4K 60: stä lähtien tuotteista ei ole ollut pulaa, ja kirjasto kasvaa koko ajan. Syötä Elgato HD60 X, yrityksen uusin kaappauskortti, joka on suunniteltu tuomaan uusi ominaisuus seuraavan sukupolven konsoleille ja nykyaikaisille pelikonsoleille.

Elgato HD60 X näyttää tavalliselta kaappauskortiltasi, jossa on uudistettu muotoilu. Konepellin alla on kuitenkin enemmän kuin luulisi. Ennen kuin pääset ominaisuuksiin, puhutaan kuitenkin asennuksesta. Se on yhtä helppoa kuin mikä tahansa ulkoinen kaappauskortti. Poista se laatikosta, liitä se tietokoneeseen mukana tulevalla USB-C-kaapelilla ja valitse se valitsemastasi kaappausohjelmistosta. Se on niin yksinkertaista. Ei ylimääräisiä kuljettajia tai mitään tarpeellista. Kytke se ja soita.

Tuo kaivattua virkistystä …
HD60 X: n suurin myyntivaltti on Variable Refresh Rate (VRR) – tuen lisääminen kaappaukseen. Tämä tarkoittaa, jos näyttö tukee sitä, et menetä Nvidia G-Sync tai AMD FreeSync ominaisuuksia vain siksi, että haluat kaapata ja / tai suoratoistaa pelin.

Testauksen aikana ominaisuus, se itse asiassa toimi melko hyvin. At 1080p60 HDR10, talteenotto oli lähes virheetön ja identtinen läpivienti näkyy itse monitorissa. Rehellisesti sanottuna en odottanut sitä. Elgato ei ole mikään keltanokka, kun kyse on videokuvauksesta, mutta odotin silti jotain potentiaalista repimistä tai satunnaista hikkaa. Minulla ei ollut mitään siitä lähes 15 tuntia pelin kaappasin Elgato HD60 X.

Itse asiassa, mielestäni se on paras kortti saatavilla juuri nyt 1080p60 kaappaa yksinomaan HDR ja VRR yksin. Nyt tehdä selväksi VRR kyky. Tarvitset näytön, joka tukee sitä, jos haluat nauttia siitä itse. Toki ominaisuuden voi kaapata ilman yhtä, mutta eroa ei huomaa. Sikäli kuin HDR ominaisuus, joka on tällä hetkellä saatavilla vain Windows.

Jos haittapuoli piilee minulle on, että jos haluat laadukkaita 4K pelin kaappaa, et löydä tätä vaihtoehtoa täällä. Vaikka HD60 X tarjoaa 4K60 läpivientiä, se kaappaa vain 30fps: n nopeudella. Tehostamalla resoluutio antaa sinulle 1440p120 läpivienti 1440p60 talteenotto.

4k30-kaappaus ei näytä kovin hyvältä. Itse asiassa, löysin 1080p60 HDR kaappaa olla paljon houkuttelevampi tällä kortilla kuin yrittää tehdä mitään 4K-tai jopa 1440p-liittyviä. Tätä varten sinun on parempi etsiä 4K60 Pro tai jopa 4K60 s+, jos haluat Elgato-tuotteen, joka antaa sinulle haluamasi resoluution.

Elgato HD60 X arvostelu tuomio
Vuodesta 2012 lähtien alkuperäisen Capture HD-pelin myötä Elgato on pyrkinyt viemään capture-markkinoita eteenpäin uusilla ja innovatiivisilla tavoilla. Siksi on hieman pettymys nähdä, että Elgato HD60 X: n kokonaisinnovaation puute on suuri pettymys.VRR: n lisääminen laitteeseen sopii hyvin niille, joilla on PlayStation 5, Xbox Series X|S, tai niille, jotka pelaavat PC: llä, jossa on huippuluokan VRR-näyttö. Kuitenkin, muuten, ei ole mitään, joka todella tekee sen erottua. Nautin 1080p60 HDR-kuvien laadusta, ja juuri siihen käyttäjäkuntaan tämä kortti sopii.

Jos haluat tarjota yleisölle parhaat 1080p kaappaa voit tinkimättä Oman grafiikka, Tämä on kortti sinulle. Jos tämä on ensimmäinen Elgato kortti ja 4K ei ole niin tärkeä sinulle, se on vankka suositus.

Tästä huolimatta, jos sinulla on jo uudempi Elgato-kaappauskortti, odottaisin HD60 X: n jälkeistä toista iteraatiota ennen ostamista.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.