ti. touko 24th, 2022

Pelien oheislaitteiden markkinoilla on viime vuosina edistytty merkittävästi uusien teknologioiden, kovan kilpailun ja parantuneiden laatustandardien ansiosta. Pelaajat voivat nyt löytää vaikuttavia tuotteita sekä kotitalouksien nimiä ja tuotemerkkejä he eivät välttämättä tunnista. Marsback todennäköisesti kuuluu tähän jälkimmäiseen kategoriaan sinulle, mutta yrityksen mukautettu pelihiiri on jotain selvästi ainutlaatuista, jolla on joitakin vakavia mahdollisuuksia. Mars back Zephyr Pro on kevyt pelihiiri, jossa on sisäänrakennettu tuuletin, joka jäähdyttää kämmenen, ja saimme yhden arvosteltavaksi.

Marsback Zephyr Pro toimitetaan täydellisenä laadukkaita komponentteja, RGB, ohjelmistotuki, ja jopa laivalla muistia sekä. Ansaitseeko tämä hiiri paikan pöydälläsi vai onko markkinointipuhe pelkkää puhetta? Paljon ideoita tulee ja menee PC-pelaamista, mutta joskus, jotain selvästi erilaista tulee mukana, joka on enemmän kuin vain juonittelua. Käsite käyttää hiirtä, jossa on sisäänrakennettu tuuletin kuulostaa aluksi absurdilta, mutta todellisuudessa se on varsin ihana käyttää. Itse asiassa Marsback on kehittänyt tätä konseptia jo jonkin aikaa. Alkuperäinen Zephyr-malli oli tämän idean edelläkävijä, ja Zephyr Pro on tämän ensimmäisen mallin seuraaja.

Zephyr Pro tarjoaa vähemmän tuulettimen melua ja tärinää sekä joukon lisäominaisuuksia, joihin pääsemme myöhemmin. Lisäksi Zephyr Pro maksaa 40% vähemmän kuin alkuperäinen malli, joten se on $59.99 USD. Vaikka se ei ole pelihiirien kannalta halpa, se tarjoaa jotain, mitä millään muulla laitteella ei ole tällä hetkellä. Ja totta markkinointi, sisäänrakennettu tuuletin tehokkaasti jäähdyttää kämmentä ja vähentää hikeä, mikä tekee mukava pelikokemus. Marsback Zephyr Pro RGB pelihiiren tiedot
Kokosimme olennaisimmat tietopalat, mutta lisää löytyy aina Marsbackin sivuilta. Tämä taulukko tarjoaa nopean katsauksen Zephyr Pro tiedot ja ominaisuudet, jonka jälkeen lisäyhteyden auttaa erottamaan tämän hiiren keskellä kilpailua. Me myös kattaa mitä on laatikossa, ominaisuus elinkelpoisuus, helppokäyttöisyys, ajatuksia rakentaa laatua, ja miten yleinen kokemus pinoaa ylös. Marsback laittaa joitakin harkittuja vaivaa pakkaamiseen tämän tuotteen. Zephyr Pro tulee ruutuun, joka avautuu kulmikkaaseen reunaan. Sisällä, löydät hiiren sekä peruskäyttöoppaan ja spec arkki, sekä tietoa siitä, miten ottaa yhteyttä asiakastukeen asioita, kuten takuuvaatimuksia. On myös kiitos kortti, joitakin tarroja, ja alennus koodi 10% pois tulevan tilauksen.

Marsback laittaa joitakin harkittuja vaivaa pakkaamiseen tämän tuotteen. Zephyr Pro tulee ruutuun, joka avautuu kulmikkaaseen reunaan. Sisällä, löydät hiiren sekä peruskäyttöoppaan ja spec arkki, sekä tietoa siitä, miten ottaa yhteyttä asiakastukeen asioita, kuten takuuvaatimuksia. On myös kiitos kortti, joitakin tarroja, ja alennus koodi 10% pois tulevan tilauksen.

Zephyr Pro raportoi taajuudella 1000 Hz, mikä vastaa vain 1 millisekunnin vasteaikaa. Tätä pidetään pelihiiren standardina, joskin markkinoilla on nyt hiiriä, joiden Gallup-arvot ovat korkeammat. Se on erittäin kyseenalaista, onko reuna gallups edes tarvitse ylittää 1ms vaikka, joten tämä ei kannata saada ripustettu noin ellet huipputason kilpailukykyinen pelaaja, jossa tarvitset kilpailuetua, ei väliä kuinka pieni. Meille muille 1ms-vastausprosentin pitäisi riittää.

Jos sinulla on vielä epäilyksiä laitteistosta suunnittelussa, tämän seuraavan bitin pitäisi rauhoittaa sinua. Anturi on PixArt PMW3389, sama käyttää suuria tuotemerkkejä kuten Corsair, Razer, ja enemmän. Kuten siis odottaa, se tarjoaa tarkan seurannan, dpi luokitus jopa 16,000 sileä kamera pannut.

RGB on jotain, joka on nyt synonyymi pelaamista laitteisto, ja siellä on paljon, että tällä hiirellä liian. Voit valaista kehän LED-nauhan ja tuulettimen kotelon seitsemällä tutulla RGB-kuviolla. Vierityspyörän LEDit on oletusarvoisesti sidottu dpi-asetukseen. Sateenkaaren oletuskuvio on eloisa ja hyvin tehty, mutta jotkin kuviot ja sävyt voivat näkyä himmeinä. Keskustelemme RGB enemmän ohjelmisto-osiossa.

Kaapeli on 1,8 m pitkä (6ft), joka on juuri tarpeeksi pitkä minun hieman pidempi ajaa takana emolevyn IO minun PC. Lyhyempi olisi ongelma joillekin, mutta tämä kaapelin pituus on hyväksyttävä. Lisähuomautuksena, Marsback meni punottu kaapeli, joka on mahdollista vähentää ilmanvastusta eri pintojen ja työpöydän kulmat. Se myös vain sattuu näyttämään paremmalta kuin kumitettu kaapeli. Ja kun sinun täytyy liikkua, integroitu kaapelihihna auttaa myös pitämään johdon nipussa ja siistinä.

Kaikki tämä mielessä, Marsback Zephyr Pro on premium – pelihiiri paperilla. Laitoimme sen läpi useita kuukausia testaus vaikka olla varma, että se toimittaa.

Suunnittelu layout, tuntea ja rakentaa laatua
Marsback Zephyr Pro on monikulmainen avoin muotoilu vahvistaa runko ja vähentää materiaalin määrä tarvitaan. Nämä mallit tuli suosittu useita vuosia sitten ratkaisuna vähentää kokonaispainoa. Muotoilu on yllättävän tukeva ja siten uskomattoman kevyt. Zephyr Pro ei ole poikkeus, ja se ei näytä mitään narinaa tai muovi ponnahtaa ehdottaa se on halpa.

Viuhkaominaisuus on se, miten Marsback innovoi viemään avointa muotoilua askeleen pidemmälle. Kuten jo todettiin, tämä tuuletin vie jonkin verran tottua, kun aktiivinen, mutta tradeoffs voi helposti tuntea sen arvoista. Kaksi tärkeintä varoitusta ovat, että tuuletin aiheuttaa jonkin verran tärinää ja pientä kitinää käytettäessä. Marsback myöntää tämän ja huomauttaa lisäksi, että tuuletin tuottaa noin 30 desibeliä kuuluvaa ääntä. Melun voi hukuttaa riittävän helposti kuulokkeiden avulla, mutta Tuulettimen tärinään tottuminen vie aikaa. Tärinää on vaikea huomata, kun hiiri on paikallaan, mutta se lisääntyy liikkeen aikana, varsinkin jos nostat hiiren pois pöydältä.

On selvää, että lisäparannukset voisivat hyödyttää tuuletin suunnittelu, mutta räjähdys ilmaa on tervetullut nihkeä kämmenet ja antaa sinulle yhden vähemmän häiriötekijä, kun odottaa oikea hetki vetää pois kytkin pelata. Viimeinen huoli tuulettimesta on se, ettei sitä voi vaihtaa. Kuten todettiin, käytimme paljon aikaa Zephyr Pron pitkäikäisyyden testaamiseen, ja löysimme mielenkiintoisia tuloksia. Ensisijainen vasen painike kehitti joitakin pelata sen jälkeen noin viisi viikkoa, joka johti epätyydyttävä palaute. Marsbackin mukaan kyse oli viasta ja siitä, mitä ne kattavat vuoden takuussa. Yhtiö lähetti meille korvaavan, jota sitten testasimme useita kuukausia ilman mitään ongelmia. Tämän sanoi, varo mitään pelata ensisijainen kytkimet ja ilmoittaa siitä saada korvaavan.

Mitä tulee siihen, miten kytkimet toimivat oikein, ajatuksemme ovat myönteisiä. Ne, jotka haluavat hieman vastarintaa välttääkseen vahingossa napsautuksia (kuten battle royale-peleissä, joissa tämä voi paljastaa sijaintisi), ovat tyytyväisiä ensisijaisiin kytkimiin. Vierityspyörän painike, DPI-painike ja sivupainikkeet tuntuvat tukevilta ja antavat kunnollisen palautteen.

Hiiren koko ja muoto viittaavat siihen, että se on yhden koon malli, joka toimii useimmissa käsikooissa. Minulla on pienemmät kädet, mutta näyte siitä muille, jotka löysivät sen runsaasti mukava samoin. Ne, joilla on leveät kädet, saattavat löytää sen hieman kapeaksi.

Lopuksi seuranta tuntuu hyvältä ja liukupalat tuntuvat laadukkailta. Tämä tekee hiiri hyvä valinta niille, jotka haluavat flick. Lopuksi, scroll wheel tarjoaa runsaasti pitoa, joten voit vaihtaa aseita, tai mikä tahansa toiminto, tarkasti.

Ohjelmistotuki
Ohjelmistotuki tulee tämän hiiren mukana, joten voit virittää sen mieleiseksesi, ja se on melko hyvä olla kertaluonteinen ponnistus. Se tuskin vie mitään järjestelmäresursseja, tuntuu suhteellisen helpolta käyttää ja navigoida ja toimii ongelmitta. Oheisohjelmisto on tunnettu siitä, että se on buginen, mutta näin ei yksinkertaisesti ole tässä, joten se on hyvä tukitoiminto laitteistolle.

Kuten odottaa tahansa kunnollinen reuna, ohjelmisto tukee yleisiä laiteasetukset, makrotoiminnot, DPI säätämistä, ja Valaistus räätälöinnin. Yksi asia, joka ei tunne rajoitettu on RGB vaihtoehto osio. On vaikea pärjätä Corsairin iCUE-ja Razerin Chroma-ohjelmien kaltaisten sovellusten kanssa, jotka tarjoavat niin monia värivalintoja ja kokonaisia tuotteiden ekosysteemejä synkronoidakseen efektit. Silti Marsback tarjoaa perusasiat, jos olet tyytyväinen sateenkaaren aaltoihin tai staattisiin väreihin.

Tärkeä takeaway on, että Marsbackin Zephyr Pro-ohjelmisto toimii eikä vahingoita kuvaajiasi.

Pitäisikö sinun ostaa Marsback Zephyr Pro – pelihiiri?
Se osoittaa, että on olemassa paljon siisti tuotteita siellä kannattaa löytää. Tämä hiiri on tukeva, näyttää hyvältä, ja on ainutlaatuinen piirtää. Vaikka integroitu tuuletin on mukava, siellä on paljon enemmän tarjolla, joka tekee siitä kunnon ostaa. Aikamme Marsback Zephyr Pro: n kanssa oli kokonaisuudessaan hyvää, ja tähän hiireen pakatun laitteiston määrä on varsin vaikuttava.

Kuitenkin, se ei ole ilman sen puutteita, kuten huomasimme Tuulettimen tärinää, tuuletin kitinä, ja mahdolliset ongelmat ensisijainen painikkeet. Tämän vuoksi vuoden takuu tuntuu hieman rajalliselta ja hinta hitusen korkealta pelihiirimarkkinoiden ankaran kilpailun vuoksi.

Voimme suositella Marsback Zephyr Pro: ta kiinteänä pelihiirenä, mutta toivomme myös, että yhtiö jatkaa kehitystyötään tuottaakseen jälleen uuden seuraajamallin, joka poistaa tässä katsauksessa havaitut viat. Älä tunne, että sinun täytyy odottaa, että vaikka, koska kämmenesi kiittää sinua kesäkuukausina.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.