ti. touko 24th, 2022

Respawn Entertainment on paljastanut, että Newcastle liittyy rosteriin ApexLegends kun kausi 13, nimeltään Savior, käynnistyy 10. toukokuuta. Uusi hahmo vuodettiin nähtävästi jo maaliskuussa isomman yhdeksän tulevan hahmon listan rinnalle.

Newcastlea, 21, luonnehditaan Harris Valleyn sankariksi. Hahmon uusi traileri esittelee hänen Robocop-tyylistä hahmosuunnitteluaan ja kilpenkykyjään, kun hän sekoittuu muun näyttelijäkaartin kanssa. Legendat taistelevat yhdessä suurta meriolentoa vastaan Newcastlen käyttäessä kilpiään muiden puolustamiseen. Ennen pitkää Bangalore tajuaa todellisen henkilöllisyytensä.

Apex-legendojen taruja seuraaville faneille Newcastle on itse asiassa varsin tärkeä. Respawn on vahvistanut, että hänen oikea nimensä on Jackson Williams ja että hän on Bangaloren kauan kadoksissa ollut veli. Useimmat pitivät häntä kuolleena. Sen pitäisi herättää mielenkiintoisia kysymyksiä siitä, mihin Respawn vie tämän tarinan seuraavaksi. Newcastle paljastui alun perin Outlands-videon Ennakkotarinoista, joilla fanit saivat välähdyksen parivaljakosta yhdessä tositoimissa. Kannalta pelattavuus, hänen puolustava toimia ja kilpi kykyjä viittaavat siihen, että hän on puolustava tyyppi sankari.

Apex Legendsiin tulossa uusia muutoksia
Newcastle saattaa olla Apex Legendsin suurin uusi tulokas, mutta Respawn on kertonut tarkemmin myös muista muutoksista, jotka tulevat 13.kauteen. Paremmuusjärjestykseen asetettuihin moodeihin on tulossa uudistus, jossa keskitytään taidon palkitsemiseen ja tehokkaaseen tiimityöskentelyyn.

Uusi Battle Pass tuo luonnollisesti mukanaan uutta kosmetiikkaa kauden 13 avaukseen. Kiinnostavinta on, että uudessa trailerissa nähdyllä meriolennolla on oma roolinsa Myrskypistekartalla, ja piilotetuilla aseholveilla on tekoälyn spektrit vartioimassa niitä.

Newcastlen virallinen paljastus on tulossa uudella story from the Outlands-videolla 28. huhtikuuta

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.