ti. touko 24th, 2022

Overwatch 2 PvP beta käynnistyy myöhemmin tänään, ja ilmoittautuneet alkavat saada kutsujaan. Ne, jotka eivät olleet, eivät kuitenkaan ole vain jumissa katsomassa, kun kaikki muut kokeilevat uutta sisältöä. Blizzard lahjoittaa Overwatch 2 beta-kutsuja, joita voit ansaita Twitch Drops-ohjelman kautta.

Twitch Drops-ohjelmaan osallistuminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain katsoa Overwatch-kategorian alla olevia streameja tietyn ajan kuluessa. Tämä aikataulu on välillä 1 PM ET ja 9 PM ET huhtikuun 27. Kun olet katsonut vähintään neljä tuntia streamia, beta-kutsusi lähetetään. Beta drop lähetetään kautta Twitch itse, joten muista pitää silmällä ilmoituksen myös, älä unohda linkittää Battle.net tili nykiä etukäteen. Tämä tapahtuu klikkaamalla profiilikuvaa oikeassa yläkulmassa, menemällä asetuksiin, sitten yhteydet, ja lopuksi yhdistää Blizzard Battle.net tili. Jos sinulla ei ole tätä perustaa, et voi vastaanottaa Overwatch 2 beta kutsua kautta Twitch drops.

Ei viimeinen mahdollisuutesi
Valitettavasti ne, jotka eivät jo omista Overwatchia, eivät voi lunastaa pudotustaan. Olemassa oleva Overwatch lisenssi sinun Battle.net sen lunastamiseen vaaditaan tili. Blizzard on kuitenkin luvannut, että betan kautta tulee olemaan ilmaisia kokeiluja niille, jotka eivät omista Overwatchia. Älä siis murehdi liikaa siitä, että jäät pois. Blizzardin näkökulmasta Overwatch 2: n katseet ovat sitä paremmat, joten on epätodennäköistä, että se suunnittelee beta-version siirtämistä.

Vaikka et saisi kutsua, et voi katsoa striimejä, ja missaa ilmaisia kokeiluja, tämä ei ole viimeinen mahdollisuutesi. Overwatch 2 näyttää olevan vielä jonkin matkan päässä, ja Blizzard aikoo ajaa tulevia betoja ennen laukaisua. Jos et pääse sisään tällä kertaa, yritä uudelleen seuraavaan betaan, jossa on saatavilla lisää uusia teoksia, karttoja ja uusia sankareita.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.