ti. touko 24th, 2022

Kun Sega vihdoin viime viikolla kertoi Sonic Origins-kokoelmastaan, se sai ristiriitaisen vastaanoton. Ottaa neljä blue boy ’ s best outings täysin remasteroitu, yhdessä Special extrat, on jotain fanit ovat unelmoineet. Sitä kuitenkin kritisoitiin sen hämmentävän DLC-tason kaavion vuoksi. Se oli joillekin pettymys. Ja hei, ainakin alkuperäiset olivat vielä saatavilla digitaalisissa storefronteissa. Mutta se voi muuttua, sillä Sega haluaa poistaa Sonic-Pelit ensi kuussa.

Pelinkehittäjän mukaan Sega poistaa listalta kaikki neljä Sonic Originsiin sisältyvää itsenäistä peliä. Sinun ei tarvitse huolehtia, jos sinulla on pelejä jo. Mutta niille, jotka mieluummin kiertävät Segan hinnoittelusuunnitelmat, aikaa on vain 20. toukokuuta asti. Sonic Originsin on määrä tuoda Sonic 1, 2, 3 & Knuckles ja Sonic CD nykyaikaan 23.kesäkuuta. Sega rikkoi uuden via: n tiedotteen. Ja vaikka kaikki nämä itsenäiset pelit on raportoitu jättää digitaalisen storefronts, on joitakin poikkeuksia ja tuntemattomia tekijöitä pelissä. Pelien Sega Ages-versiot jäävät Nintendo Switchille, sillä ne ovat teknisesti varsin erilaisia kuin alkuperäiset. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, poistaako SEGA Sonic-Pelit Steam-kaupasta. Tällä hetkellä voit ostaa sekä Sonic 1 ja 2, jotka ovat olleet Steam yli vuosikymmenen. Ne ovat kuitenkin pelattavia Sega Mega Driven ja Genesis Collectionin kautta. On mahdollista, että he vapautuvat suuresta puhdistuksesta.

Reipas pois äänen nopeudella
Suurimmaksi osaksi Steamin Sonic-Pelit todennäköisesti pysyvät. Sega saattaa silmäillä konsolilta löytyviä versioita, kuten Xbox Storessa. En voi kuvitella kustantajan poistavan niitä Genesis-kokoelmasta. Mutta en myöskään odottanut yhtiön julkaisevan DLC-kaaviota Sonic-kokoelmalle.

Sonic Origins julkaisee ensimmäisen pelin 30-vuotisjuhlavuonna. Se sisältää remasteroidut versiot neljästä 16-bittisestä klassikosta. Kokoelma sisältää myös uusia tiloja ja valikkoanimaatioita, kunhan olet valmis ennakkotilaamaan ja/tai maksamaan palkkion. Sonic Originsin standard edition sisältää pelin hintaan 39.99 dollaria, kun taas Digital Deluxe Edition maksaa 44.99 dollaria.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.