ti. touko 24th, 2022

Harvoin tehdään 3D-kerrontaan keskittyviä tasohyppelyjä. Samanlaisia pelejä ovat joko 2D tai kulma enemmän kohti collectathon näkökohtia. Sephonie on harvinainen peli, joka yhdistää kiehtovaa tasohyppelyä ja maailman suunnittelua visual novel-esittävään esittämiseen ja linjoja vastaavaan pulmapeliin. Tarina ei ole niin hyvä kuin se olisi voinut olla, ja visuaalinen esitys on kieltämättä päivätty. Kuitenkin, peli on paljon tarjottavaa kaikille, jotka nauttivat monimutkainen 3D tasohyppely, ainutlaatuinen kerronnan trappings, ja halukkuutta kokeilla yleissopimuksen. Se yksin tekee pelin erottuvat tilassa, joka ei ole itse asiassa kaikki niin tungosta.

Sephonie kertoo kolmesta tutkijasta, jotka ovat tulleet titulaarisaarelle tutkimaan. He ovat taiwanilaista syntyperää oleva amerikkalainen Amy, japanilais-taiwanilainen Riyou ja taiwanilainen tiedemies Ing-wen. Kuten monet pelin satunnaiset yksityiskohdat, kaikki kolme ovat taiwanilaisia huolimatta siitä, että he ovat osa monikansallista tutkimusryhmää, tuntuu tekaistulta. Ei pahalla tavalla. Mutta on vaikea olla huomaamatta joitakin tarinan elementtejä heitetään yhteen hieman sattumanvaraisesti, ja ilman sen kummempaa huolenpitoa. Sephonien tarina kerrotaan äänettömällä dialogilla, jonka kirjoittaminen on monisanaista ja värikästä. Kirjailijalla on varmasti todistettavissa olevia kielellisiä kykyjä. Visual novel-osiot ovat kuitenkin meanderoivia, murtuneita ja tylsiä. Tavalliset osat ovat parempia, mutta hahmot eivät ole sympaattisia. Heillä on vain vähän piirteitä, eikä heidän dialoginsa onnistu antamaan heille ainutlaatuisia ääniä. Näyttelijät näyttävät robottimaisilta. Sephonie on myös paljon pitkiä palasia tekstiä, jossa näytöllä näkyy kuva ja näyttää tekstiä minuuttien ajan.

. Se todella tuntuu melko mukava alustan ympäri pelin ympäristöissä. Opasteet ovat myös melko hyviä, sillä yleensä ei ole vaikea keksiä, miten edetä. Sephonie voi todella olla hieman puzzle tasohyppely ja siellä todella on melko vähän tasohyppely. En koskaan ajatellut, että olisin näin vaikuttunut 3D kerronnan tasohyppely tässä suhteessa, mutta se ehdottomasti toimi täällä. Jotkut osiot voivat kuitenkin tuntua välillä vähän liikaakin.

Tietenkin, sitten on puzzle pelattavuus, joka on myös melko hyvä. Pelaat palapeliä joka kerta, kun olet vuorovaikutuksessa eläimen kanssa, ja saat uuden palan, joka muistuttaa tetrominoa joka kerta, kun teet yhteyden. Peli voi olla melko haastava myöhemmin, mutta yleensä tuntuu reilulta.

Riviin vaan
Palapelit ovat lähes kaikki niin helppoja, että opin mekaniikan toimivuuden vasta pelin viimeisessä haasteessa. Sinun tarvitsee vain sijoittaa kappaletta värillisiä lohkojen verkkoon niin, että laitat niin monta värillisiä lohkojen kuin voit vierekkäin, joka täyttää Baari sinun täytyy voittaa edelleen ja edelleen. Sinulla on pari elämää, joita et menetä, kunhan pystyt täyttämään baarin tiettyyn pisteeseen asti.

Jos et täytä sitä tarpeeksi, menetät elämän; menetät ne kaikki ja sinun täytyy aloittaa alusta. Pulmatilat ovat kaikki eri tavalla muotoiltuja ja niillä on omat esteensä voitettavanaan. Onneksi pulmanratkaisu pysyy kiehtovana, ja uusien palojen jäljittäminen ja hyödyntäminen on hauskaa. Sephoniessa on myös reilu määrä valinnaista sisältöä, sekä pääpelin hakkaaminen avaa jakson edellä mainitulla neljännellä hahmolla. Viimeinen palapeli on niin paljon vaikeampi kuin kaikki muut, että jouduin vaihtamaan pulmapelin vaikeuden helppoon. Se vaati silti useamman yrityksen, jota pidin tarpeettomana.

Pelin pituus on noin seitsemän tai kahdeksan tuntia riippuen siitä, kuinka paljon seikkailee. Mutta, rehellisesti, Sephonie on jotain Fanit 3D tasohyppely pitäisi pelata. Se saattaa näyttää GameCube otsikko ja tarina on keksitty eikä läheskään niin syvällinen tai sympaattinen kuin se yrittää olla, mutta se kannattaa slogging läpi outoa, ylipitkä visual novel osiot päästä hyviä juttuja.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.