ti. touko 24th, 2022

Viimeisin päivitys Steam Deck on lisännyt lukitusnäytön, ikkunan vaihtaminen, ja useita muita ominaisuuksia. Vaikka nämä eivät ole massiivisia lisäyksiä Valven kämmentietokoneeseen, niiden pitäisi parantaa käyttökokemusta. Useimmat näistä ominaisuuksista mahdollistavat sen, että Höyrykansi käyttäytyy paljon enemmän kuin tavallinen mobiililaite. Lukitse näyttö on suurin vihje siihen, rinnalla useita muita sulkeumia.

Älä odota Höyrykannen uudelta lukitusnäytöltä mitään liian hienoa, sillä kyseessä tuntuu olevan vain yksinkertainen kuusinumeroinen pin-yhdistelmä, jonka voit syöttää kosketusnäytön kautta tai itse painikkeiden kautta. Se voi näkyä wake, boot, kirjautuminen, Tai kun siirrytään työpöytätilaan. Joten jos sinun täytyy pitää (lisää uskomattoman tärkeä asia tässä) turvallinen, saat tehdä sen ilman kysymys muiden iso sisällyttäminen lisäksi Lukitusnäyttö on kyky vaihtaa useita ikkunoita. Pelkkä Steam-painikkeen painaminen pelin aikana tuo esiin näppärän valikon, jonka avulla voit vaihtaa aktiivisten ikkunoiden välillä. Tämä on täydellinen, jos yrität seurata opasta, tai jos sinun täytyy nopeasti etsiä jotain selaimella. Myös saavutukset-sivu sai muodonmuutoksen, mikä helpottaa navigointia ja lukemista.

Valve on myös parantanut näppäimistön ominaisuutta entisestään edellisen päivityksen jälkeen. He ovat nyt lisänneet lokalisoidut näppäimistöt 21 eri kielelle. Useampi kuin yksi näppäimistö voidaan ottaa käyttöön samanaikaisesti, ja globe-kuvaketta klikkaamalla ne siirtyvät. Päivitys toteaa myös, että Valve työskentelee tällä hetkellä näppäimistöt Kiinan, Japanin ja Korean, mutta ne vapauttaa tulevaisuudessa parempi akun on iso
Muut päivitykset eivät teknisesti ole uusia, koska ne olivat saatavilla OS beta. Kuitenkin, ne ovat nyt saatavilla kaikille ja on erittäin mukavia ominaisuuksia. On selvää, että iso tässä on akun kesto, jota on parannettu tyhjäkäynnillä tai vähäisessä käytössä. Tämä ei ehkä kuulosta hämmästyttävältä, mutta jotkut kannettavat laitteet voivat nopeasti loppua akku tyhjäkäynnillä, mikä on aina ärsyttävää, varsinkin jos et voi ladata sitä heti.

Muita lisäyksiä ovat LED-himmennys muutaman sekunnin kuluttua höyrykannen kytkemisestä tai irrottamisesta. Quick Access-valikon suorituskyky-välilehdessä on nyt rajaamaton framerate-vaihtoehto, ja fTPM-tuki on lisätty, mikä mahdollistaa Windows 11-asennuksen, jos se on jotain, mitä aiot tehdä. Jälleen, tämä ei ole massiivinen päivitys, mutta ominaisuudet se lisää ovat enemmän kuin tervetulleita. Lukitusnäytön lisääminen on erityisen hyvä osallisuus etenkin niille, joilla on Höyrykansivarkaita talossa. Päivityksiä tulee lisää, joten ei kestä kauaa, kun Valve tuo kämmentietokoneeseen lisää ominaisuuksia ja korjauksia. Tutustu syvällisiin korjaustiedotteisiin saadaksesi lisätietoja siitä, mitä on tulossa Höyrykannelle.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.