ti. touko 24th, 2022

Borderlands 3 ei ollut hyvä peli. Liikkeen mekaniikkaan ja visuaalisuuteen tehtyjä innovaatioita arvostettiin, mutta niitä heikensi pelin surkea tarinankerronta. Vielä tänäkin päivänä avaan liittyvien juonikohtien muistaminen puistattaa minua. Odotukseni oli asetettu, ennen kuin menin Tiny Tinan Ihmemaahan.

Tiny Tinan Wonderlands on Gearbox Softwaren uusin nimi. Se on Borderlandsin spin-off ja seuraaja suositulle Borderlands 2 DLC: lle, Tiny Tinan hyökkäys Dragon Keepille. Myös Tiny Tina ’ s Wonderlands on rakennettu samalle Borderlands 3-moottorille, mikä ei suinkaan ole huono asia. Borderlands 3: n ongelmilla ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä moottorin kanssa. Ammuntapeli, fysiikka ja estetiikka olivat kaikki erinomaisia. Osa holveista oli myös melko eeppisiä, kiitos niiden sisätiloja valaisevien upeiden erikoistehosteiden. Tiny Tinan Wonderlands saavuttaa paljon samaa, vaikkakin eri maalikerroksella.

Borderlandsin apokalyptisen scifi-asetelman sijaan Tiny Tinan Wonderlands herättää dungeon master Tinan kirkkaan ja värikkään fantasian henkiin. Ja mikä Fantasia se onkaan. Maailma tihkuu luovuutta. Gearbox ei ole koskaan ollut ongelma luoda suuria maailmoja, mutta jopa sen korkea taso, Tämä peli on sen vaikuttavin vaivaa toistaiseksi. Rakastan Pandoraa, mutta Borderlandsin hullunkurinen luonto sopii paremmin tällaiseen hauskaan maailmaan.

Kaamos pysyy kurissa
Joten, kysymys kaikkien mielessä: onko se cringestable? Borderlands 3: n narratiivina olleen katastrofin jälkeen Gearboxin oli todella saatava asiat kuntoon tällä kertaa. Ja suurimmaksi osaksi se onkin. Tiny Tinan Ihmemailla on parempi tarina, vaikkei se olekaan läheskään yhtä kunnianhimoinen. Suuri ongelma Borderlands 3: ssa oli, että Calypson kaksoset eivät olleet vakuuttavia antagonisteja. Se ei auttanut, että he seurasivat Handsome Jack, joka on yksi suurimmista videopeli baddies kaikkien aikojen. Tällä kertaa mukana on Lohikäärmeherra (äänenä Will Arnett). Vaikka hän ei ole Jack, Lohikäärmelordi toimii hyvin Borderlands-roistona, koska ei ota itseään liian vakavasti.

Se saattaa olla suurin parannus, jonka Tiny Tina ’ s Wonderlands on tehnyt Borderlands 3: een. Se ei enää teeskentele mitään eeppistä, repivää draamaa. Gearbox tietää, että Borderlands on hölmö peli ihmisille, jotka pitävät hassuista asioista. Pelaan tällaisia pelejä pitääkseni hauskaa ja nauraakseni tahallisen tyhmälle dialogille. Sen ei tarvitse olla monimutkaisempaa.

Se on sinun tarinasi.
Yksi osa Tiny Tinan Wonderlands että todella arvostan on räätälöinnin. Borderlands-pelit kertovat valikoidun vault hunters-ryhmän tarinan, mutta Wonderlands kertoo tarinasi. Voit muokata hahmosi näyttämään, kuulostamaan ja toimimaan juuri niin kuin haluat. En välttämättä halua, että perinteisiä vault hunter-luokkia pudotetaan tulevia pelejä varten, mutta se on virkistävä muutos, kun Borderlands 3: n latteassa cast Wonderlandsissa on valittavana kuusi luokkaa, mikä on parannus tavanomaisesta neljästä. Jokaisessa luokassa on kuitenkin vain yksi taitopuu. Tämä ei rajoita rakentaa lajike niin paljon kuin luulisi, koska voit avata toissijainen taito puu valinta puolivälissä tarina. Useimmat Borderlands rakentaa harvoin käytetty enemmän kuin kaksi puuta muutenkaan, joten se on business as usual.

D&D-teeman mukaisesti Guardiolan sijoitus on vaihdettu Sankaripisteisiin. Näitä käytetään spec luotaessa rakentaa ja enemmän ansaitaan kunkin tason. Sankaripisteitä rikotaan käsittämättömästi. Ne voivat merkittävästi lisätä sekä kriittinen osuma vahinkoa ja kriittinen osuma mahdollisuus. Tiettyjen rakentaa, olen löytänyt tämä yhdistelmä tekee suurimman osan sisällöstä liian helppoa. Tosin uuden vaikeusasetuksen hyödyntäminen ja asioiden nostaminen intensiiviseksi on hyvä tapa kiertää tämä. Siitä puheen ollen, tämä vaikeusasetelma tekee Tiny Tina ’ s Wonderlandsista ylivoimaisesti lähestyttävimmän Borderlands-pelin tähän mennessä. Tasapainoinen vaikeusasetus on standardi Borderlands kokemus, Intense on hyvä niille, jotka haluavat haastaa ja on pelata fiksu, ja rento on täydellinen enemmän rento pelaajia. On kuitenkin pettymys, että varsinaista Vault Hunter mode-vastinetta ei ole. Ja Ei, En usko, että uusi Chaos Chamber-pelitila korvaa sen. Vihollisten aaltojen torjunta ryöstösaaliiksi on hienoa, mutta sitä ei voi verrata hyvin toteutettuun uuteen peliin+.

Erilainen näkökulma
Ehkä suosikkini uusi tulokas on Overworld, joka toimii näyttämövalintanäytöksenä. Tutkimalla sitä voit siirtyä eri maailmojen välillä vapaasti. Jo se on mukavaa, koska se lisää tutkimusmatkailua, mutta täällä on paljon muutakin tarjolla.

Overworld sisältää erilaisia keräilyesineitä, sivutehtäviä, luolastoja ja pyhäköitä löytää. Pidän todella siitä, että pyhäköt palkitsevat pelaajia siitä, että he ovat tehneet kaikkensa täydentääkseen sivusisältöä. Jokainen niistä koostuu neljästä erillisestä kappaleesta, joita voi kerätä erilaisten tehtävien kautta. Kun kaikki neljä kappaletta on kerätty, voit suorittaa pyhäkkö ansaita erilaisia bonuksia luonnollisesti, ne kaikki ovat, että allekirjoitus Borderlands charmia, jossaonnea bonus tulevat pyhäkkö Aaron G ja bonus crit vahinkoa pyhäkkö Throatus lyöntejä. Tuollaista alapäähuumoria Haluan Borderlands-peleistäni.

Vaikka pidänkin Overworldista, siinä on kieltämättä ongelma. Suurin osa Tiny Tinan Wonderlandsin pelattavuudesta on nopeatempoista ja hullua. Ei mikään yllätys. Mutta Overworld on oudon hidas ja voi saada tylsää navigoida. Zoomioksen pyhäkkö auttaa hieman nostamalla Overworldin liikenopeutta 15%, mutta tämäkin jättää paljon toivomisen varaa. Sprint-toiminto olisi mennyt pitkälle tämän ongelman korjaamisessa.

Karhea reunoilta
Tiny Tinan Wonderlands PC ei ole katastrofi, mutta se voisi olla parempi. On kourallinen pieniä laiminlyöntejä, jotka tekevät kokemuksesta vähemmän nautinnollisen, jos käytät hiirtä ja näppäimistöä. Joitakin esimerkkejä ovat soveltamisala herkkyys on aivan liian alhainen, 3D-kartta on kömpelö toimimaan alempi DPIs, ja valikon navigointi on selvästi suunniteltu ohjain mielessä. Mikä on pettymys on, että nämä asiat olivat läsnä Borderlands 3 ja ei ole käsitelty huolimatta Tiny Tinan Wonderlands tulossa ulos lähes kolme vuotta myöhemmin.

Suorituskykyä ajatellen Tiny Tina ’ s Wonderlands kestää kohtuullisesti monenlaisilla koneilla. RTX 2060 hallitsi pelin sisäistä vertailutyökalua käyttäen 48 fps: ää 1440p: n korkeilla asetuksilla, 65 fps: ää 144op: n keskitason asetuksilla ja 88 fps: ää 144op: n matalilla asetuksilla. Kaikki 1440p-testit tehtiin anti-aliasing-käytöstä ja AMD FidelityFX-käytöstä poistetuilla. Kun AMD FidelityFX oli käytössä, saavutettiin keskimäärin noin 10 fps: n kasvu kaikissa esiasetuksissa. 1080p: n korkeilla asetuksilla sama kone onnistui keskimäärin ulos 76 fps: n nopeudella. 1080p: n Keskiasennukset näkivät, että ne nousivat 111 fps: ään, 1080p: n Pienasetuksilla jopa 132 fps: ään. Jos etsit vain pelattavaa 1080p kokemusta, GeForce GTX 1060 (6GB) tai vastaava pitäisi riittää. Sen sijaan jokaisen, joka on tosissaan 4K Gamingin kanssa, on tehtävä hyppy RTX 3070: een tai vastaavaan. Riippumatta resoluutiosta ja asetuksista, vähintään 16 Gt RAM-muistia on erittäin suositeltavaa välttää kehysten tahdistusongelmia.

Arvokas Borderlands peli, vihdoinkin!
Borderlands 3: n takana odotukseni Tiny Tinan ihmemaasta eivät olleet suuret. Koska 2k Australia kehitti Pre-sequelin ja Tales from the Borderlands oli Telltalen työtä, Gearboxin edellisestä hyvästä Borderlands-pelistä on kulunut käytännössä jo vuosikymmen. Olin vakuuttunut, että he eivät vain tiedä, miten tehdä hyviä pelejä enää, mutta kävi ilmi, että se ei ole totta.

Tiny Tina ’ s Wonderlands on hyvä spin-off, johon Borderlands-fanien kannattaa olla tyytyväisiä. Se vie pelin näkökohtia Borderlands 3, jotka olivat suosittuja, mutta enimmäkseen muuttaa kirjallisesti kysymyksiä. Tämä ei ole yhtä hyvä kuin Borderlands 2. Mutta kaiken kokemamme jälkeen otan sen. Suurin huolenaihe minulla on, että ilman uutta Game+ ja suhteellisen lyhyt tarina on vaikea perustella jyrkkä $60 USD hintalappu.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.