ti. touko 24th, 2022

Ubisoft on ilmoittanut kehittävänsä peliä nimeltä Project Q. se on tiimitaisteluareena, joka lupaa antaa pelaajien ” todella omistaa kokemuksen!”Juuri nyt se on vielä alkuvaiheessa, joten ei ole mitään yksityiskohtia koskien julkaisupäivää. Kiinnostuneet voivat kuitenkin rekisteröityä päivityksiin Ubisoftin verkkosivuston kautta osoittaakseen kiinnostuksensa tuleviin testeihin.

Ranskalainen julkaisija tekee selväksi, että kyseessä ei ole battle royale-peli. Sen sijaan kyseessä on PvP-peli, jossa on useita eri pelitiloja, ja näiden tilojen ainoa tarkoitus on vain pitää hauskaa. Tämän perusteella näyttää siltä, että Project Q tulee olemaan rennompi peli kilpailullisen sijaan. Koska Ubisoft n innokkuus työntää NFT kuin myöhään, monet fanit ovat olleet skeptisiä todellinen tarkoitus tämän pelin. Kustantaja kuitenkin korostaa, että tällä hetkellä ei ole suunnitelmia lisätä NFT: tä. Se ei sulje pois mahdollisuutta NFT tulevaisuudessa, mutta Ubisoftin Twitter-tili julkaisi useita twiittejä ja vastauksia korostaen pelin puute NFT.

Tosin jos tämä ei aidosti liity NFT: hen, nimivalinta on kyseenalainen. Ubisoftin pelattava NFT-palvelu on nimeltään Ubisoft Quartz. Ilmeinen yhteys Quartzin ja nimen Project Q välillä on vaikea unohtaa, varsinkin kun otetaan huomioon Ubisoftin kyvyttömyys luvata, että NFT: itä ei lisätä tulevaisuudessa.

On vaikea luottaa
Jotkut fanit saattavat haluta antaa Ubisoftille epäilyksen aihetta ja uskoa, että NFT: tä ei lisätä Project Q: hun.useat julkaisijat ovat kuitenkin käyttäneet vastaavaa lähestymistapaa aiemmin. Erityisesti mitä tulee ryöstölaatikoihin, joissa pelaajille luvattiin, että he eivät esiinny pelissä vain julkaisijan muuttaessa mielensä jälkeenpäin. Vuosien rikottujen lupausten jälkeen on ymmärrettävää, että niin moni kyseenalaistaa Ubisoftin todellisen motiivin.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.