ti. touko 24th, 2022

Black Ops Cold War Ja Vanguard Zombies-tilat ovat täysin erilaisia kokemuksia. Vanguard Zombies on enemmän objektiivinen kokemus, ja on toistaiseksi huojunut pois perinteinen pyöreä-keskeinen karttoja, että monet fanit nauttivat. Nyt, Treyarch on ottanut käyttöön päivityksen Black Ops Cold War Zombies, joka lisää joukon uutta sisältöä. On uusi Pääsiäismuna ottaa, uusi puhkeaminen pelitila, ja paljon muuta.

Uusi pääsiäismuna on saapunut Black Ops kylmän sodan zombeja, riippuen siitä, kuinka monta päätehtäviä olet suorittanut jo. Pääset uuteen salaiseen paikkaan, joka on täynnä palkintoja ja pysyvä päivitys kaikissa Zombikartoissa. Lisäksi peliin on lisätty uusi Outbreak-pelitila nimeltä Outbreak Collapse. Selviytyäkseen, sinun täytyy kestää yhä haastavia aaltoja vihollisia 10 minuuttia. Sitten, sinun täytyy yrittää paeta ja valita jompikumpi kahdesta alueesta soluttautua. Vaikeusaste nousee kahden minuutin välein. Jos onnistut hengissä, race poistumispisteeseen ja onnistuneesti lähteä ennen kuin aika loppuu. Lisäksi olla varoa uusia kauhistus vihollisia puhkeaminen, ja HVT kauhistus lisätään poistaa tavoite.

Leimaamalla pois joitakin Black Ops kylmän sodan zombeja vikoja matkan varrella
Uuden pääsiäismunan ja muun lisäksi päivityksessä on tehty pieniä bugikorjauksia Black Ops Cold Warin zombeihin. Ongelma on korjattu, kun pelaajat, joilla oli Tombstone Tier IV varustettu, eivät olleet respawaw lähellä kierroksen loppua. Kuudennella kaudella julkaistut aseet löytyvät nyt mysteerilaatikosta.

Vaikka elämme Black Ops Cold Warin elinkaaren toista vuotta, Zombies-fanit ottavat uuden sisällön mielellään vastaan, varsinkin kun Vanguardissa sitä ei ole.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.