ti. touko 24th, 2022

Vihaan sitä, kun kauhupelit lisäävät yleisen, hyödyttömän hirviön, joka jahtaa sinua. Tape: Unveil the Memories ylpeilee näyttävästi kirjoitetulla ja hyvin toimivalla tarinalla, jossa on vahva taidesuunta, joka voi tehdä mielenkiintoisia hetkiä. Mutta peli on massiivisesti haittaa joitakin todella huono pelimekaniikka ja alkeellinen piilosta osiot, jotka sijoitus joukossa joitakin lamest olen nähnyt genre. Nauhan kerronta ja esitys loistavat. Mutta itse peli käyttää elementtejä, jotka ryöstävät sen lupauksen, pakottaen sen tulla enemmän uteliaisuus.

Nauhan mukaan hallitset Iriaa, nuorta espanjalaisnaista, jolla on koomassa oleva isä, joka parhaina päivinään oli kauhuelokuvaohjaaja. Eräänä päivänä hän löytää videonauhan, joka on osoitettu hänelle. Hän työntää sen videonauhalle, mutta näkee äänitteen isästään, joka pyytää häntä auttamaan häntä. Juoni kehottaa Iria eteenpäin ilmeisten epätodellisten tilanteiden kautta, jotka välittävät tietoa hänen perheestään. Se on tuttu rakenne kaikille, jotka pelaavat näitä Kauhu puzzle pelejä, mutta siellä on melkoinen määrä taitoa esillä kannalta tarinankerronta.

Yksi asia, joka todella erottaa nauha sen ilk on, että kaikki vuoropuhelu ja kirjoittaminen on täysin espanjaksi, mukana asianmukaiset tekstitykset. Arvostin tätä rehellisesti, sillä se tekee pelistä paljon aidomman. Valitettavasti käännös ei ole hyvä, ja joskus tekstitykset eivät näy tarpeen mukaan, kun tarkastellaan kirjoittamista ympäristössä. Peli ei ole pitkä ollenkaan, kestää vain noin neljä tuntia. Tahti on kuitenkin jämäkkä, eikä pituus tuntunut miltään, joten tämän tason lyhyys sopii. Kuitenkin, ongelma on, että voit viettää paljon näistä neljästä tunnista tehdä asioita, jotka ovat täysin päinvastainen hauskaa.

Revi se irti
Pelattavuus nauha on jaettu muutamia elementtejä. On tasoja, joissa sinun täytyy kerätä kohteita avata lukittuja ovia tai ratkaista arvoituksia, joiden avulla voit edetä syvemmälle. Pelin standout-aspekti on se, että Iriassa on kamera, jolla voi vaikuttaa esineisiin. Käyttöliittymän palkki täyttyy tai tyhjenee, jolloin voit siirtää mainittuja esineitä eteenpäin tai taaksepäin ajassa. Jos tiellä on esimerkiksi hylly, pikakelaus kaataa hyllyn. Kelaus pitää sen pystyssä. Mutta monet esineet vain lentävät mielivaltaista polkua sen sijaan. Sitä on tehty ennenkin, mutta mikä tärkeintä, se on tehty aika huonosti nauhalla.

Kameran lataaminen on yksi selkeä harha-askel. Esineiden siirtäminen vastapäätä paikkaa, jossa ne pitää olla, lisää virtaa akkuun. Kuitenkin, on paljon aikoja, jolloin voit vain yrittää siirtää objektin, vain kameran loppuu mehu. Sinun on sitten pakko siirtää esineitä, kuten keinuhevonen ladata tarvittava napaisuus. Se on liian mutkikasta edes selitettäväksi. Voitin pelin, enkä ole vieläkään täysin varma, miten ominaisuus toimii.

Se on vielä pahempaa, kun sinun täytyy siirtää jotain metsästyksen aikana. Nämä osiot ovat puhtaasti ärsyttäviä, joskin harvoin vaikeita. Latausvaatimus on täysin tarpeeton ja palvelee vain vahingoittaa pelattavuus. Olisi ollut paljon vähemmän tuskaa, jos olisi voinut vain siirtää esineitä ilman, että olisi tarvinnut vaivautua lataamaan. Ja asiat pahenevat. On olemassa useita osioita, joissa sinun täytyy siirtää esineitä ympäri aikaa, jotta kävellä niitä. Kappaleiden välinen törmäyshavainto on huono, joten nämä segmentit ovat massiivinen kamppailu. Näitä osioita ei ole montaa, mutta ne ovat pelin pahimpia juttuja. Viimeisessä on käytät pieniä esineitä hitaasti liikkua huoneen poikki. Jos kaatuu, on aloitettava alusta, ja edellä mainittu hirveä törmäyshavainto vain pahentaa kamppailua.

Juokse ja piilota
Ja sitten on hirviö. Tiedät homman nimen: kun astut huoneeseen, iso lug ilmestyy portaalin läpi ja kulkee sattumanvaraisesti ympäriinsä etsien sinua. Jos se löytää sinut, se jahtaa sinua. Jos se saa sinut kiinni, se tappaa sinut välittömästi, täydellisenä kauhea kuolema animaatio, joka on kumimainen kuin se on naurettava. Hirviö tuntuu hirvittävän ylikäytetyltä, koska se ilmestyy huoneeseen toisensa jälkeen ja vaatii sinua hiipimään sen ohi. Joskus sinun täytyy välttää sitä läpi useita huoneita ladata kameran. Se on täyttä paskaa.

Jos hirviö havaitsee sinut, voit käyttää kameraasi jäädyttämään sen väliaikaisesti ja juoksemaan pois. Mutta et tarvitse tätä liian usein, koska hirviö on enimmäkseen aivokuollut. Joskus sen ohi voi juosta ilman, että se näkee sinut. Muina aikoina se näkee sinut ja menettää sinut välittömästi ilman syytä. Se on myös niin suuri, että se ei yleensä voi seurata sinua tiukempiin tiloihin, joten se on erittäin helppo hyödyntää sen rajoitukset. Nämä jaksot ovat niin pintapuolisia. Ne vain näyttävät olevan olemassa, jotta peli pidempi, joka vain tekee huonompi kokemus. Kun saat loppua kohti nauhan, voit valita kaksi binary vaihtoehtoja, jotka muuttavat jopa päättyy. Pelin kunniaksi pelaaja avaa lopetuksen jälkeen Director ’ s Cut-tilan, jonka avulla muut loppuratkaisut on helppo nähdä ilman suuria panostuksia. Se on aika ainutlaatuinen ominaisuus, jota olisi arvostettu paljon enemmän paremmassa pelissä. Ainakin harvempi rämpii uusintojen läpi nähdäkseen loput. Se on positiivinen tulos pelin mahdollisille uhreille.

Lopulta kävelin pois arvostaen nauhan tarinaa ja taidesuuntausta, mutta olin enimmäkseen iloinen, että se oli ohi. Videonauhamekaniikka on niin kömpelö ja ärsyttävä, etten koskaan saanut niistä mitään nautintoa. Ja hirviö on vielä pahempi. Se ei tuo peliin mitään muuta kuin jäljitelmän siitä, mitä paremmat otsikot ovat tarjonneet. Jos lähtökohta nauha: paljastaa muistoja kiehtoo sinua, suosittelen vain katsella playthrough sijaan. Jotkut kiinteät elementit eivät riitä pelastamaan teippiä siltä, että sen pitäisi palata videovuokraamoon.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.