ti. touko 24th, 2022

WolfEye Studiosin kehittämä Weird West lanseerataan tänään. Pelin on julkaissut myös Devolver Digital, joka on tunnettu omituisista ja offbeat-peleistä. Death ’ s Doorin ja Inscryptionin viime vuoden menestyksen myötä on aika nähdä, pystyykö tämä uusin tarjonta vastaamaan odotuksiin.

Muista, peli ei esittää melko mukaansatempaava kokemus, joka voi pitää sinut pelaa useita tunteja vain päätyä arc. Valitettavasti Weird Westin playthrough saattaa juuttua useisiin kysymyksiin, joita hahmottelen tässä tarkastelussa. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta
Weird West seuraa viiden päähenkilön tarinaa, jonka jokainen matka kerrotaan eri näkökulmien kautta peräkkäisessä järjestyksessä. Aloitat palkkionmetsästäjänä, jonka poika murhattiin raa ’ asti ja jonka aviomies on juuri kidnapattu. Tämä johtaa sikamiehen, suojelijan, ihmissuden ja lopuksi Oneiristin peräkkäisiin lukuihin. Riippuen siitä, miten lähestyt etenemistä, jokainen luku voi kestää noin neljä-viisi tuntia loppuun. Voit lisätä hieman enemmän, jos aiot tehdä sidequests tai halusi tehtäviä.

Kuten muissakin roolipeleissä, Weird West tarjoaa myös valintoja tietyissä vaiheissa, jotka saattavat vaikuttaa kyseisen hahmon kaaren päättymiseen. Samoin, se on mahdollista rekrytoida joitakin kumppaneita, jos täyttää vaatimukset. Esimerkiksi, kumppani nimeltä Pigman Joe on sidequest aikana luku 2, jolloin hän voi liittyä teidän posse. Myöhemmin saatat tavata hänet uudelleen, kun hyökkääjä jahtaa häntä. Jos onnistut pelastamaan hänet, hän voi silti olla kumppani muille päähenkilö / s. Päähenkilöistä puheen ollen, heistäkin voi tulla seuralaisia. Ajattele, miten pelaat ihmissutena luvussa 4, mutta voisit silti rekrytoida sankareita edellisistä luvuista. Tässä on myös tärkeä varoitus, jonka kerron myöhemmin.

Koko matkasi ajan tapaat korruptoituneita poliitikkoja, muodonmuuttajia, pahoja velhoja, kuolemattomuutta tavoittelevia ihmisiä ja noidan, joka haluaa sinun pitävän laatikon avaamatta sitä koskaan. Kaiken kaikkiaan luvassa on erikoinen roolihahmokaarti sekä tarina, joka on arvoituksellinen ja salaperäisyyden verhoama.

Taistelu oudossa lännessä
Weird Westin liha ja peruna on sen taistelu, ja te tulette taistelemaan usein. Taistelut muistuttavat isometrisen näkökulman omaavaa ampujaa — tähtäät kohteeseen hiirellä tai oikealla peukalolla ennen kuin ammut aseellasi. Aseistukseen kuuluvat revolverit, kiväärit, haulikot, Jouset, lähitaisteluaseet ja heitettävät räjähteet.

Hahmot voivat avata kykyjä (eli aktiivisia taitoja), jotka voivat auttaa taisteluissa, kuten spinning slash lähitaistelussa, kivääri laukaus, joka ei huomioi haarniska, ja ”High Noon-esque” kyky, jossa voit tähdätä kaikki viholliset ennen räjäytys niitä jokaisen luodin revolveri. Lisäksi on etuisuuksia (eli passiivisia taitoja), joita voit hankkia parantaaksesi selviytymiskykyäsi entisestään.

Muita oletustaitoja ovat ihmissuden muodonmuutto, muuttuminen ihmisestä pedoksi saadakseen lisää hyökkäysnopeutta. Samoin sekä ihmissusi että Sikamies voivat syödä vastustajien ruumiita parantaakseen itsensä. Lopuksi, ehkä olennaisin mekaanikko on käyttää ”Bullet Time”, muistuttaa Matrix tai Max Payne. Väistely kun tavoitteena voit hidastaa aikaa riviin laukausta, joten dynaaminen hetki. Ongelmallinen taitopisteiden jako ”entisille” päähenkilöille
Valitettavasti näissä mekaniikoissa näkyy myös yksi oudon Lännen räikeimmistä kysymyksistä: pisteiden jakaminen. Aktiiviset kyvyt ja passiiviset etuisuudet käyttävät keräilyesineitä, joita kutsutaan nimillä Nemp Relics ja Golden Aces of Spades. Voit ottaa nämä ja määrätä ne milloin haluat, mutta ne katoavat, kun aloitat seuraavan luvun. Onneksi, voit rekrytoida tärkein sankari edellisestä luvusta saada nämä uudelleen (eräänlainen kuin noutamalla jemmasi).

Passiivisten etuisuuksien kanssa ei ole ongelmia, sillä ne, jotka olet avannut etukäteen, pysyvät jokaisen seuraavan kaaren kohdalla. Valitettavasti aktiiviset kyvyt ovat aivan eri asia. Pohjimmiltaan, et voi antaa ylimääräisiä taitoja ”entinen” päähenkilö (mitä heillä oli lopussa niiden kaari on lukittu). Heidän toimensa kumppaneina ovat myös rajallisia, koska he voivat varustaa vain yhden asetyypin, ja sinun täytyy käyttää dialogivaihtoehtoa vain vaihtaaksesi aseita.

Sinällään, voit vain antaa rajoitetun määrän pisteitä, mieluiten avata pari liikettä / tukea ja ase kykyjä, ja se on siinä. On myös yksi tietty hetki, jolloin en yksinkertaisesti enää saanut kaikkia pyhäinjäännöksiä ja Ässiä, jotka olen kerännyt aiemmin.

By set

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.